Schoonheidssalon Jacqueline

0593 552358    06 24394261 jacquelinehuizing@outlook.com
product1

INTRO

Maak kennis met de producten van MALU WILZ Beauté en de effectieve huidverzorgingsprogramma's voor een prachtige en gezonde teint. Het assortiment bevat producten voor alle huidtypen, van producten met effectief hyaluronzuur die hydraterend werken, tot regenererende crèmes of een elixer met pure gouddeeltjes.

product1

CLEANSING

Een mooie en verzorgde huid begint bij de juiste reiniging. Een perfecte reiniging is nodig, zodat de huid alle verzorgingsproducten optimaal kan opnemen. De reinigingsproducten van MALU WILZ Beauté zijn op de individuele behoeften van de huid afgestemd en zorgen voor een frisse, zuivere teint. Dankzij innovatieve werkstofcomplexen en fantastische texturen en geuren, verandert elke reiniging in een zinnenprikkelende belevenis.

product1

BASIC

De BASIC-producten van MALU WILZ Beauté bereiden de huid voor op een optimale opname van alle verzorgende werkzame stoffen. Zij voldoen aan de basisbehoeften van elk huidtype, beschermen de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en bieden een intensieve hydratatie.

product1

HYDRO

MAXIMALE HYDRATATIE TEGEN HUIDVEROUDERING. Water is de bron van al het leven en elke huid heeft veel vocht nodig voor een gladde en vitale uitstraling. De producten van de HYDRO-verzorgingslijn van MALU WILZ Beauté werken hydraterend, beschermen de huid tegen vochtverlies en ondersteunen de natuurlijke huidvernieuwing. Het MAX3-effect van drie op verschillende manieren werkzame hyaluronzuren van de nieuwste generatie, verbetert de uitstraling van de huid binnen slechts enkele minuten.

product1

BALANCE

De veeleisende gecombineerde huid combineert de eigenschappen van twee huidbeelden die eigenlijk elkaars tegengestelde zijn. Bepaalde delen van de huid produceren talg, vetglans en huidonzuiverheden, terwijl andere delen lijntjes en droogterimpeltjes vertonen en behoefte hebben aan veel vocht. Om deze huid weer in evenwicht te brengen, is zowel een gerichte verzorging voor een zuiver en evenwichtig huidbeeld alsook een effectief anti-aging-complex van belang, waardoor de huid een duurzaam jeugdige uitstraling krijgt.

product1

SENSITIVE

MILDE VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID. De eigenschappen en behoeften van de gevoelige huid zijn zo individueel als bij geen ander huidbeeld. Talloze factoren brengen dit huidtype snel uit zijn evenwicht, zodat er rode verkleuringen, irritaties en droge, ruwe plekken ontstaan. Daarom moeten voor deze huid milde verzorgingsproducten worden gekozen die de huidfuncties weer normaliseren.

product1

HYPER SENSITIVE

MILDE EN EFFECTIEVE VERZORGING VOOR SPECIALE HUIDBEHOEFTEN. Met de HYPER SENSITIVE-lijn van MALU WILZ Beauté kunnen kenmerken van de gevoelige huid duidelijk worden verminderd. De complete productlijn omvat vijf producten die de barrièrefunctie van de huid duurzaam versterken, rode huidverkleuringen en ontstekingsprocessen verminderen en de huid blijvend kalmeren en in evenwicht brengen. De gevoelige huid wordt op deze manier al vanaf de reiniging verzorgd.

product1

REGENERATION

De gerichte regeneratie van de veeleisende huid is een belangrijke voorwaarde voor een tijdloos mooie uitstraling. De weg naar dit doel is net zo individueel als de huid. De rijpe huid heeft immers talloze facetten en zeer uiteenlopende verzorgingsbehoeften. De exclusieve regeneratieverzorging van MALU WILZ Beauté is hier precies op afgestemd. Met rijke verzorgende crèmes, zeer effectieve speciale producten en sensuele welzijnsconcepten wordt aan de persoonlijke eisen van elke vrouw voldaan.

product1

ENERGY

VITAMINEPOWER VOOR ELK HUIDTYPE. De zeer effectieve energieverzorging van MALU WILZ Beauté verwent de huid en geeft haar nieuwe energie en een frissere uitstraling. Ingebed in stimulerende concentraten, fruitige crèmes en speciale kuurprogramma's, activeren zij de teint direct en voelbaar.

product1

MEN

Succes op zakelijk gebied en een actieve levensstijl - mannen stellen hoge eisen en verwachten op maat gemaakte oplossingen, ook als het om hun dagelijkse gezichtsverzorging gaat: zeer effectieve producten die gericht op de mannelijke behoeften zijn ontwikkeld, snel intrekken en niet vet zijn. Deze lijn overtuigt door innovatieve concepten voor overtuigende resultaten, ook bij zichtbare stress en een vermoeide huid.

product1

YOUNG CARE

"Voel je lekker in je vel" - onder dit motto presenteert MALU WILZ Beauté de verzorgingslijn YOUNG CARE die is afgestemd op de behoeften van de jonge huid.

product1

CONCENTRATES

Veel meer dan alleen een snelle oppepper: geconcentreerde verzorgende ingrediënten die zijn ingebed in een beschermend omhulsel van glas, reageren gericht op de individuele behoeften van de huid. Met de waardevolle CONCENTRATES bieden wij voor elk verzorgingsdoel en elke wens op schoonheidsgebied de ideale samenstelling van werkzame stoffen: opbouwende kuren voor de regeneratie, intensieve effect-ampullen en speciale probleemoplossers voor de gevoelige of onzuivere huid.

product1

HAND & BODY SPA

MALU WILZ Beauté biedt met zijn exclusieve lichaams- en handverzorgingsproducten een harmonische combinatie van hoogwaardige ingrediënten en zinnenprikkelende geurbelevingen. Waardevol lotusextract voorkomt de tekenen van huidveroudering. De zachte texturen verwennen de huid met een milde verzorging en zorgen voor een duurzame hydratatie.